6.Grup (Tarımsal ürünlerin ticareti) Meslek Komitesi, Antalya Toptancı Hali’nde ürünlerin hijyenik şartlarda satışa sunulmasını sağlayıcı temiz çalışma ortamının oluşturulmasını istedi. Sektör temsilcilerinden gelen şikayetleri değerlendiren komite, Antalya Toptancı Hal’inde temizlik işlerinin aksadığını, çalışma ortamının hijyenik şartlardan gittikçe uzaklaştığını ve insan sağlığının önemine vurgu yaparak, sağlıklı gıda dağıtımının yine sağlıklı ve hijyenik ortamda yapılması gerektiği dile getirdi.

Toptancı Hali olarak yaş sebze ve meyve sektöründe başta tüketiciler ve üreticiler olmak üzere diğer sektör paydaşlarına çağdaş yönetim ve hizmet anlayışıyla, hijyenik koşullarda çalışma ortamı
yaratılması öneren komite, yapılan değerlendirmeler neticesinde Toptancı Hali’nin her zaman bakımlı ve temiz olması, malların hijyenik şartlarda satışa sunulmasını sağlayıcı temiz çalışma
ortamının oluşturulması maksadıyla Büyükşehir Belediyesi Toptancı Haller Şube Müdürlüğü’ne yazı yazılmasını istedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, komitenin isteğine olumlu karşılık vererek gerekli girişimlere başladı.