Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 7.Grup (Ekmek, Un ve Unlu mamuller) Meslek Komitesi, Şubat ayı olağan toplantısını elektronik ortamda
gerçekleştirdi.

Komite üyeleri tarafından, içinde bulunduğumuz Covid-19 küresel salgınının tüm dünya ile birlikte ülkemizi de toplumun bütün kesimleri ile birlikte etkisi altına aldığı belirtilerek, önce toplum sağlığının, ardından eğitim ve daha sonra da diğer sektörlerin ekonomik açıdan olumsuz etkilediği ifade edildi.
Bu süreçte, özellikle fırıncılık sektörünün, ham maddelere gelen aşırı zamlardan olumsuz etkilendiği ve kar edemez duruma geldiği dile getirildi.
Komite üyeleri tarafından, pandemi döneminde özellikle ilçelerdeki grup
üyelerinin sektörel sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlemek için ziyaret edilmesi gerektiği belirtilirken, komite olarak önümüzdeki günlerde ilçelerdeki grup üyelerinin ziyaret edilmesi konusunun Yönetim Kuruluna sunulmasına karar verildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, komitenin önerisiyle ilgili gerekli girişimleri başlattı.